آموزش اضافه کردن مکان (Location) دلخواه به اینستاگرام

[ad_1]

یکی از قسمت های کاربردی اینستاگرام (و یا حتی فیس بوک) هنگام اضافه کردن یک پست جدید، امکان نوشتن موقعیت ثبت عکس در فیلدی جداگانه است.مزیت این ویژگی در مقایسه با حالتی که بطور دستی مکان ثبت عکس را در انتها یا ابتدای پست خود می نویسید، در این است که دیگر کاربران با کلیک بر روی نام موقعیت، مکان و اطلاعات مربوط به آن را بر روی نقشه مشاهده می کنند.

شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که هنگام جستجوی محلی که عکس خود را در آنجا ثبت کرده اید، به مورد خاصی برنخورده و در آخر موقعیت را داخل نوشته خود گنجانده باشید!!
به منظور اضافه کردن محل دلخواه اینستاگرام، می بایست از نقشه سرویس محبوب فیس بوک که مالک اینستاگرام است، استفاده کنیم.

در نظر داشته باشید که مکان های اضافه شده دلخواه که پیش از این به نقشه اینستاگرام اضافه نموده اید با آپدیت جدید از بین نخواهد رفت و در آپدیت های جدید فقط امکان اضافه کردن موقعیت جدید توسط کاربران به صورت مستقیم غیرفعال شده است.
به این منظور باید از اپلیکیشن اندروید ، آیفون و یا آپید فیس بوک استفاده کنید و همچنین همچنین قابلیت Location Services گوشی را نیز فعال نموده باشید.

بعد از ورود به اپلیکیشن یک پست جدید با قرار دادن تنظیمات حریم شخصی آن ( privacy ) بر روی only me ایجاد کنید تا پست شما برای دیگران قابل رویت نباشد، چون این نوشته تنها به منظور اضافه کردن موقعیت جدید قرار است مورد استفاده قرار بگیرد.

sdدر ادامه آیکون Location را انتخاب کرده و سپس نام مکان دلخواهی را که میخواهید در اینستاگرام از آن استفاده کنید را تایپ بنماید.حال اگر پیش از این نام موقعیت جدید شما در نقشه فیس بوک وجود نداشته باشد به احتمال زیاد از شما درخواست اطلاعات اضافی برای ثبت آن در نقشه شود.
در انتها Add را لمس نمایید.کار تا اینجا به اتمام رسیده و پست خود را ارسال نمایید.

قدم بعدی به خود اینستاگرام بازمیگردد.اپلیکیشن اینستاگرام را باز نموده و بعد از لمس نمودن Add Location ، نام محل مورد نظرتان را تایپ کنید.میبینید که محل مورد نظرات به لیست اضافه شده است.
در نظر داشته باشید که این پروسه ممکن است کمی طول بکشید، پس بعد از انتشار مطلب در فیس بوک، کمی منتظر بمانید.

برای مشاهده بهترین مطالب آموزشی اینستاگرام به بخش آموزش اینستاگرام مراجعه نمایید.

شما می توانید جذاب ترین اخبار و مقالات دنیای تکنولوژی را در کانال تلگرام زوم تک دنبال کنید. برای عضویت در این کانال، اینجا کلیک کنید.

[ad_2]

لینک منبع

آموزش حذف مخاطبان تلگرام به صورت گروهی

[ad_1]




حذف مخاطبان تلگرام

آموزش تلگرام  : همانطور که می دانید با اولین بار ورود به اپلیکیشن تلگرام بلافاصله بعد از ذخیره شماره یک مخاطب، در صورت عضو بودن وی در این شبکه اجتماعی نام وی در لیست مخاطبینتان نمایش داده خواهد شد.ممکن است که شما روزانه تنها برای یک تماس مجبور به ذخیره شماره یک فرد شده و پس از آن نیازی به آن نداشته باشید.
اما با حذف شماره وی از لیست مخاطبان گوشی، نام وی همچنان در لیست مخاطبین تلگرام باقی خواهد ماند که با ادامه داشتن این روال بعد از مدتی کوله بازی از مخاطبان اضافه در لیست مخاطبان تلگرام نمایش داده خواهند شد.اما برای حذف مخاطبان تلگرام چه باید کرد؟این مطالب را نیز بخوانید:
ساخت کانال تلگرام
ترفند تلگرام / خواندن پیام ها بدون خوردن تیک دوم

این کار کمی به نظر سخت می رسد و ممکن است به دنبال راهی سریعتر برای حذف مخاطبان تلگرام آن هم به صورت گروهی باشید.
زمانی که از نسخه دسکتاپ تلگرام استفاده می کنید، به منظور حذف نمودن یک مخاطب آن هم به صورت تکی، باید بر روی اسم کاربر کلیک کرده و با انتخاب بخش بیشتر (More) گزینه Delete را انتخاب کنید.اما همانطور که در بالا بدان اشاره کردیم، اگر تعداد مخاطبین از یک مرز مشخص عبور نمود چه؟

برای حذف مخاطبان تلگرام پیش از همه وارد آدرس web.telegram.org شده و در آن جا عملیات رجیستر نمودن شماره خود را تکمیل کنید.در ادامه از منو گوشه سمت چپ Contacts را برگزینید.

حذف مخاطبان تلگرامدر مرحله بعدی میبایست نشانه گر موس را بر روی Edit برده و آن را برگزینید.

حذف مخاطبان تلگرامبا انتخاب مخاطبان مورد نظر و زدن گزینه Delete عملیات حذف مخاطبان تلگرام بصورت گروهی به پایان رسیده است.

حذف مخاطبان تلگرام

شما می توانید جذاب ترین اخبار و مقالات دنیای تکنولوژی را در کانال تلگرام زوم تک دنبال کنید. برای عضویت در این کانال، اینجا کلیک کنید.






[ad_2]

لینک منبع